Sasin seurakuntakerho

ke 29.1. kello 13.30

Sasin seurakuntakerho

Toukola, Sasintie 20

Sasin seurakuntakerhon järjestää diakoniatyö. Siellä hiljennytään, kahvitellaan, rupatellaan vaihtelevan ohjelman merkeissä. Tervetuloa päiväsaikaan kotona olevat Sasista, Mahnalasta, Rokkakoskelta ja kauempaakin!

Kokoonnumme noin kerran kuussa Toukolassa. Paikalla on kymmenisen osanottajaa, joten uusia mahtuu hyvin mukaan! Lähde rohkeasti tutustumaan. Tulemme yhteen puoli kahden maissa, kahvittelemme Paulan, Pirjon tai Seijan keittämät kahvit ja seurakunnan emäntien leipomat pullat. Juttelemme vaihtuvista aiheista, hiljennymme. Kerhoa ohjaa diakoniatyöntekijä ja hän tuo joskus vieraan mukanaan, seurakuntalaisen, papin taikka kantttorin. Joskus me vähän jumppaamme aivoja pikkutehtävien kera. Kerhon jälkeen kokoontuu kyläyhdistyksen varsinainen jumppa.

 


diakoniatyöntekijä, aikuistyö
Hollitie 2
39100 Hämeenkyrö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Katso myös

to 30.1. klo 10.00 -13.15

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Kaikille avoin torstainen toimintapäivä Koskilinnassa Kyröskoskella
pe 31.1. klo 10.00 -11.30

Torikadun Olohuone

Perjantaikeidas

Perjantaikeitaat ovat vapaamuotoisia seurakunnan vapaaehtoisten järjestämiä aamukahvihetkiä perjantaisin klo 10.00-11.30 Torikadun Olohuoneessa. Aamuhetkessä on hartaus, vapaata seurustelua ja aamukahvit. Tervetuloa mukaan!