Haukijärven kinkerit

Haukijärven kinkerit

Hanna ja Lauri Korpijaakolla os. Koivutie 7, Hämeenkyrö

Mukava yhdessäolon hetki!

Kinkerit ovat nykyisin rento kyläläisten ja seurakunnan työntekijöiden kohtaamispaikka kahvitteluineen. Laulamme myös vähän virsiä ja olemme sanan äärellä. Toisin kuin useasti kuulee ajateltavan, kinkereillä ei "kuulustella" ketään eikä ole pakko puhua tai laulaa, voi vaan olla ja nauttia muiden seurasta. Mikäli nautit laulamisesta, ota kuitenkin oma virsikirja mukaan! Tule sellaisena kuin olet!

Kinkereille voit saapua omaan tahtiisi kahveelle klo 12.00 alkaen, mukana Jorma Pitkänen ja Sanna Loikas.

Yrjö-Koskisentie 6

Sykkeen liikuntasali

Sählykerho 1-3 luokkalaisille

Rentoa yhdessä pelaamista.

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Kaikille avoin torstainen toimintapäivä Koskilinnassa Kyröskoskella

Perjantaikeidas

Perjantaikeitaat ovat vapaamuotoisia seurakunnan vapaaehtoisten järjestämiä aamukahvihetkiä perjantaisin klo 10.00-11.30 Torikadun Olohuoneessa. Aamuhetkessä on hartaus, vapaata seurustelua ja aamukahvit. Tervetuloa mukaan!