Kotorinteen seurakuntakerho

Kotorinteen seurakuntakerho

Kotorinteen ruokala, Kirkkoahde 4

Diakoniatyön järjestämä kerhohetki sekä alueen asukkaille että lähistöltä tuleville. Hiljennytään, kahvitellaan ja rupatellaan. Tule mukaan!

Kerho kokoontuu kerran kuussa ruokalassa Kotorinteellä. Ohjelmassa on hartaus, kahvittelua ja rupattelua. Joskus arvuutellaan, välillä raikuu laulu tai joku lausuu runon. Toisinaan kerhossa on vieraana pappi, kanttori tai joku muu. Kerhoa ohjaa diakoniatyöntekijä. Kerhoon saavat tulla muutkin kuin Kotorinteen asukkaat, joukkoon mahtuu, vaikkapa sukulaisen tai tutun saattajakin. Seurakunta tarjoaa kahvit ja pullat. Kevään 2020 ensimmäisessä kerhossa teemana on ”Vapahtaja vierellämme” - tänäkin vuonna.  Kerhoon saa tulla myös esiintyjäksi tai vieraaksi, ota yhteys diakoniin.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Toukola, Sasintie 20

Sasin seurakuntakerho

Sasin seurakuntakerhon järjestää diakoniatyö. Siellä hiljennytään, kahvitellaan, rupatellaan vaihtelevan ohjelman merkeissä. Tervetuloa päiväsaikaan kotona olevat Sasista, Mahnalasta, Rokkakoskelta ja kauempaakin!

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Kaikille avoin torstainen toimintapäivä Koskilinnassa Kyröskoskella

Perjantaikeidas

Perjantaikeitaat ovat vapaamuotoisia seurakunnan vapaaehtoisten järjestämiä aamukahvihetkiä perjantaisin klo 10.00-11.30 Torikadun Olohuoneessa. Aamuhetkessä on hartaus, vapaata seurustelua ja aamukahvit. Tervetuloa mukaan!