Israelilaisten tanssien päivä

la 18.1. kello 10.00 - la 18.1. kello 15.00
Särkijärven leirikeskus

Särkijärven leirikeskuksessa la 18.1. klo 10-15. Opettajina Tarja Vasarainen ja kirkkoherra Jorma Pitkänen. Osallistumismaksu 10 € sisältää keittolounaan ja kahvin. Ilmoittautuminen 15.1. mennessä kirkkoherranvirastoon, puh. 044 7248 300. Nyt liikkumaan mukavalla tavalla!

Yrjö-Koskisentie 6

Olen toiminut Hämeenkyrön kirkkoherrana 1.4.2019 alkaen. Kirkkoherran tehtäviä on johtaa seurakunnan työtä yhdessä luottamushenkilöiden kanssa. Tämä merkitsee mm. työn suunnittelua, arviointia ja kehittämistä. Työni sisältää myös normaalia papintyötä: jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia ja hartaustilaisuuksia.

Hämeenkyrön seurakunnassa on tilaa erilaisille ihmisille. Kaikista uskonkysymyksistäkään ei täydy olla samaa mieltä. Toivon, että seurakuntamme voisi olla sinulle paikka, jossa löydät matkakumppaneita elämän tiellä ja jossa voit tulla sisäisesti ravituksi. Tarkoitus on myös, että jokainen voisi tuoda omat lahjansa toisten palvelukseen. Toivon, että otat minuun rohkeasti yhteyden, mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, ehdotettavaa tai muuta sydämelläsi.

Harrastan israelilaista tanssia, valokuvausta, lintujen tarkkailua ja kitaran soittelua.