”Että he yhtä olisivat…”

”Että he yhtä olisivat…” Kirkkoherranvirasto, Isopappila

Ekumeenisen rukousviikon tilaisuus

Hyvät Hämeenkyrön kristillisten seurakuntien ja yhteisöjen jäsenet,

Tervetuloa Hämeenkyrön Isopappilaan ke 15.1. 2020 klo 18 paikkakunnan kristillisten seurakuntien ja yhteisöjen yhteiseen rukoushetkeen. Ohjelma alkaa kahvilla, jatkuu tutustumisella ja päättyy yhteiseen rukoukseen.

Jorma Pitkänen, Hämeenkyrön kirkkoherra

Alle liitteenä katkelma  Suomen ekumeenisen neuvoston sivuilta

Rukousviikko 2020: He kohtelivat meitä tavattoman ystävällisesti

Vieraanvaraisuus on kristillisesti ja ekumeenisesti tuttu ja tärkeä aihe. Vieraanvaraisuuden ikoni eli Abrahamin vieraanvaraisuus on usein esillä ekumeenisissa yhteyksissä. Pyhän Kolminaisuuden sisäinen rakkaus on ohjaamassa ja velvoittamassa myös kaikkia kristittyjä rakastamaan lähimmäistä – riippumatta ihmisen taustasta.

Vuoden 2020 Kristittyjen ykseyden ekumeenisen rukousviikon teema on ”He kohtelivat meitä tavattoman ystävällisesti” (vrt. Ap. t. 28:2). Maltan ja Gozon kristilliset kirkot ovat valmistaneet tämän vuoden rukousviikon aineiston. Maltalaisille kristityille on tärkeää viettää Paavalin haaksirikon muistopäivää kiitollisina kristinuskon saapumisesta heidän kotiseuduilleen. Juhlaan kuuluva Apostolien tekojen lukukappale on valittu tämän vuoden rukousviikon tekstiksi.

Yrjö-Koskisentie 6

Toukola, Sasintie 20

Sasin seurakuntakerho

Sasin seurakuntakerhon järjestää diakoniatyö. Siellä hiljennytään, kahvitellaan, rupatellaan vaihtelevan ohjelman merkeissä. Tervetuloa päiväsaikaan kotona olevat Sasista, Mahnalasta, Rokkakoskelta ja kauempaakin!

Israel-piiri

Kaikille avoin Israel-piiri kokoontuu uutisten ja rukousaiheiden ääreen

Messu

Kynttilänpäivän messussa saamme seurata Jeesus-lapsen ja vanhan Simeonin kohtaamista temppelissä.