Messu Hämeenkyrön kirkko

Uudenvuoden juhlatunnelmaa....

Perinteiseen tapaan kaikki Hämeenkyrön Lions Clubit tulevat tänä sunnuntaina messuun palvelutehtäviin. Luvassa on arvokasta ja ainutlaatuista uuden vuoden juhlatunnelmaa lippukulkueista seppeleenlaskuun sankarihaudoilla. Messun kauniista musiikista vastaa Sanna Loikas sekä huilisti Henna Nieminen.

Lukuisa leijonat näkyvät messun eri tehtävissä suntion apulaisista kirkkokahvitukseen. Tervetulosanat toivottaa LC Hämeenkyrö/Kyröttärien presidentti Sirpa Lamminsivu, esirukouksessa avustaa LC Hämeenkyrön presidentti Pertti Seppä ja sankarihaudalla puheen pitää Harri Isomuotia LC Hämeenkyrö/Kyröskoskelta. Tekstejä lukevat Tanja Mäenpää LC Hämeenkyrö/Kyröttäristä ja LC Hämeenkyrö/Kyröskosken presidentti Matti Frantsila.

Kaikki ehtoollisavustajat ovat myös leijonia: Marja-Liisa Kantti, Pertti Seppä, Heikki Uusitalo ja Sirkka-Leena Wilkman. Samoin messun liturgina ja saarnaajana toimii LC Hämeenkyrö/Kyröttärien jäsen Anu Mätäsniemi, joka laulaa messussa myös. Lippu-upseerina on Ari Lehtonen.

Ikäihmisillä on mahdollista saada leijonilta ilmainen kyyti kirkkoon, kirkkokahveille ja takaisin kotiin. Kyydin voi tilata nrosta 050-5987874.

Messun ja seppeleenlaskun jälkeen leijonat ovat valmistaneet kirkkokahvit läheiseen Kurjenmäen juhlasaliin. Vapaaehtoinen kahviraha kerätään hyväntekeväisyyteen.

Tervetuloa kaikki ja kaikenikäiset! Leijonakirkko on elämys, joka kannattaa nähdä ja kokea itse!

pappi

Aikuis-, lähetys-, diakonia- ja veteraanityön pappi ja toimituksista (erityisesti hautaukset) ensisijaisesti vastaava pappi

Täällä Hämeenkyrössä minut on jo opittu tuntemaan avoimena estetiikkona ja kulttuurin suurkuluttajana. Arvostan myös kaikkea vanhaa sekä perinteitä, mutta elän tässä ajassa. Huumorissani ja perusiloisessa luonteessani näkyvät karjalaisjuureni. Harrastan runoja, kirjallisuutta, teatteria, puutarhaa, ruokaa ja kodin hoitoa. Olen myös mukana monissa yhdistyksissä ja järjestöissä. Perheeseeni kuuluu mieheni ja hänen kaksi poikaansa, jotka ovat jo aikuisia.

Minua pappina kuvaa varmaan se, että aika usein minulle sanotaan: "Ei uskoisi, että olet pappi. Sinähän puhut ihan tavallisia asioita ja olet ihan tavallinen ihminen!" Ja oikeasti, niinhän me kaikki papit olemme :)

Olen ollut tässä seurakunnassa töissä vuodesta 2009. Työtehtäviini kuuluvat messut, hartaudet ja toimitukset, kaikki papin perinteiset työt. Jumalanpalveluselämässä vastuullani on organisoida messuavustajien vapaaehtoista työtä ja koulutusta. Erityisesti vastaan seurakunnassamme hautaan siunaamisista. Jokainen toimitus on minulle kunniatehtävä.

Huolehdin seurakunnassa myös veteraanityöstä, sillä sieluni on läpikotaisin sinivalkoinen. Minulle isänmaallisuus on ennenkaikkea sitä, ettei kaveria jätetä, vaan huolehdimme toinen toisistamme - tämä on veteraanien henkinen ja hengellinen perintö, mutta myös diakoniatyön ydin - lähimmäisenrakkaus. Tätä veteraanipolven perintöä olen saanut toteuttaa niin Veteraanien perinnekerhossa, Vanajan varttuneet -kerhossa ja kuin myös diakoniatyössä yleisesti. Lisäksi olen mukana aikuistyössä, johon kuuluvat mm. Sarven lauluillat. Minut löytää myös Pappilan porinapiiristä, joka kokoontuu työhuoneessani Isopappilassa.

t. Anu-pappi

Ankkuri-ilta

Haluatteko ankkuroitua lujemmin parisuhteeseen tai löytää keinoja sen hoitamiseen?

Ulla ja Antti Linnainmaan kodissa os. Trossitie 94

Vanajan varttuneet

Kaikille ja kaikenikäisille tarkoitettu iloisen yhdessäolon kerho!

Joululaulumessu

Tule laulamaan joulu sydämeesi!