Isoskoulutusleiri

pe 10.1. kello 18.00 - su 12.1. kello 14.00

Särkijärven leirikeskus

Isoskoulutusleirin aiheena on Isosen roolissa.

Isoskoulutusleiri kuuluu osaksi puolitoistavuotista kokonaisuutta, johon kuuluu neljä isoskoulutusleiriä ja osallistumista nuoren seurakunnan toimintaan.

Ilmoittaudu leirille tästä. Ilmoittautumisaikaa on perjantaihin 3.1. 2020 asti.

kappalainen

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuorteilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Nuortenilta

Nuortenillassa saa hengen-ja ruumiinravintoa sekä hengaillaan ja jutellaan.

Nuortenilta

Nuortenillassa opitaan Raamattua, hengaillaan, pelataan lautapelejä, nautitaan hyvästä seurasta ja juodaan kahvia/teetä.