Yhteisvastuu-startti

ke 8.1. kello 18.00 - ke 8.1. kello 19.30

Infoa ja ideointia liittyen vuoden 2020 Yhteisvastuu-keräykseen

Tervetuloa mukaan tekemään vuoden 2020 Yhteisvastuu-keräystä. Keräyksellä tuetaan vanhempia tärkeässä tehtävässään sekä kotimaassa että maailman katastrofialueilla. Yhteisvastuu-starttiin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet. Illassa saat tietoa tämän vuoden aiheesta sekä pääset ideoimaan yhdessä, kuinka toteutamme keräyksen Hämeenkyrön seurakunnassa.

varhaisnuorisotyönohjaaja
Yrjö-Koskisentie 6

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.

diakoniatyöntekijä, lähetyssihteeri
Yrjö-Koskisentie 6