Perheiden aattohartaus

Perheiden aattohartaus Hämeenkyrön kirkko

Matka joulun ihmeeseen kutsuu koko perhettä.

Perheiden jouluhartaus on erityisesti lapsiperheiden näkökulmasta toteutettu, mutta sen kautta pääsee aikuinenkin ihmettelemään joulun suurinta Ihmettä.

Hartaudessa kanssanne Henna-Riikka Kivistö ja Sanna Loikas

kappalainen

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuorteilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus ja seppeltenlasku

Itsenäisen Suomen 102-vuotispäivää juhlistetaan Hämeenkyrön kirkossa jumalanpalveluksella ja sen jälkeen seppeltenlaskulla sankarihaudoilla.

2. Adventtisunnuntain messu

Adventin tunnelmaa... kaunista musiikkia... rauhaa ja lepoa joulukiireen keskellä...

Jouluvaellus

Elämyksellinen joulunäytelmä kaiken ikäisille. Oppaan johdolla kuljetaan tapahtumapaikalta toiselle; Jerusalemin torilta Betlehemin pieneen talliin, joulun tähden alle. Esitykset alkavat 20-30 minuutin välein.