Jouluyön messu

Jouluyön messu Hämeenkyrön kirkko

Kristus on syntynyt!

Tänä yönä kirkko täyttyy enkelien ylistyslaulujen pauhusta ja hiljaisesta kiitoksesta sekä ihmisistä, jotka etsivät tietä Pyhän Jumalan luo.

Saamme kohdata Jumalan seimen luona pienessä lapsessa ja ehtoollisella ylösnousseena Vapahtajana!

Messussa mukana Henna-Riikka Kivistö, Sanna Loikas ja ihana Heavenly House Band.

kappalainen

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuorteilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Punainen Pirtti

Raamattupiiri VT

Raamattupiiri VT (Vanha Testamentti) käydään läpi Vanhaa Testamenttia. Luetaan ja jutellaan. Tervetuloa kaikki Vanhasta Testamentista kiinnostuneet.

Ulla ja Antti Linnainmaan kodissa os. Trossitie 94

Vanajan varttuneet

Kaikille ja kaikenikäisille tarkoitettu iloisen yhdessäolon kerho!

Punainen Pirtti

Raamattupiiri UT

Raamattupiiri UT (Uusi Testamentti) on tarkoitettu kaikille jotka ovat Uuden Testamentin sisällöstä kiinnostuneita. Luetaan Uutta Testamenttia kirja kerrallaan keskustellen ja erilaisia kommentaareja hyväksi käyttäen.