Aattohartaus

Aattohartaus Hämeenkyrön kirkko

Pieni hengähdyshetki Jeesuksen seimen äärellä.

Jouluaaton hartaudessa on tarjolla pieni aavistus siitä juhlasta, jonka seimen Lapsi tuo tullessaan.

Juhlassa mukana Henna-Riikka Kivistö ja Sanna Loikas, sekä lauluilla ilahduttamassa Saara Vidqvist.

kappalainen

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuorteilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Tervetuloa ammentamaan voimaa ja virtaa talven sydämessä!

Ankkuri-ilta

Kaikille avoin parisuhdeilta, jossa ankkuroidutaan lujemmin parisuhteeseen ja etsitään yhdessä kumppanin kanssa keinoja sen hoitamiseen. Ilta sopii sekä aviopareille että seurusteleville pareille.

Särkijärven leirikeskus

Miestenilta

Miestenillassa saa saunoa halutessaan, kuunnella alustusta, keskustella ja viihtyä yhdessä.