Aattohartaus

Aattohartaus Hämeenkyrön kirkko

Pieni hengähdyshetki Jeesuksen seimen äärellä.

Jouluaaton hartaudessa on tarjolla pieni aavistus siitä juhlasta, jonka seimen Lapsi tuo tullessaan.

Juhlassa mukana Henna-Riikka Kivistö ja Sanna Loikas, sekä lauluilla ilahduttamassa Saara Vidqvist.

kappalainen

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuorteilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus ja seppeltenlasku

Itsenäisen Suomen 102-vuotispäivää juhlistetaan Hämeenkyrön kirkossa jumalanpalveluksella ja sen jälkeen seppeltenlaskulla sankarihaudoilla.

Joulumyyjäiset

Joulumyyjäiset lähetyksen hyväksi

2. Adventtisunnuntain messu

Adventin tunnelmaa... kaunista musiikkia... rauhaa ja lepoa joulukiireen keskellä...