Joululaulumessu

Joululaulumessu Hämeenkyrön kirkko

Tule laulamaan joulu sydämeesi!

Tänään vietämme joulun kynnyksellä joululaulumessua, jossa on vielä mahdollisuus laulaa iki-ihania ja tuttuja joululauluja! Neljäntenä adventtisunnuntaina sytytämme myös kirkon alttarialueelle kaikki neljä adventtikynttilää, sillä suuri joulun juhla on jo lähellä!

Neljäs adventtisunnuntai on omistettu Neitsyt Marialle ja Raamatunteksteissä saamme kuulla millaisen unen Joosef näki juuri ennen kuin hän otti Marian vaimokseen.

Erityisen kauniin ja koskettavan tunnelman messuun luo Naapurin Onni erilaisine instrumentteineen. Ehtoollisenjaossa avustaa Timo Jokinen, kanttorina Sanna Loikas ja pappina on Anu Mätäsniemi.

Messun jälkeen kirkon perällä on ilmainen kahvitarjoilu.

Tervetuloa jouluiloon!

pappi

Aikuis-, lähetys-, diakonia- ja veteraanityön pappi ja toimituksista (erityisesti hautaukset) ensisijaisesti vastaava pappi

Täällä Hämeenkyrössä minut on jo opittu tuntemaan avoimena estetiikkona ja kulttuurin suurkuluttajana. Arvostan myös kaikkea vanhaa sekä perinteitä, mutta elän tässä ajassa. Huumorissani ja perusiloisessa luonteessani näkyvät karjalaisjuureni. Harrastan runoja, kirjallisuutta, teatteria, puutarhaa, ruokaa ja kodin hoitoa. Olen myös mukana monissa yhdistyksissä ja järjestöissä. Perheeseeni kuuluu mieheni ja hänen kaksi poikaansa, jotka ovat jo aikuisia.

Minua pappina kuvaa varmaan se, että aika usein minulle sanotaan: "Ei uskoisi, että olet pappi. Sinähän puhut ihan tavallisia asioita ja olet ihan tavallinen ihminen!" Ja oikeasti, niinhän me kaikki papit olemme :)

Olen ollut tässä seurakunnassa töissä vuodesta 2009. Työtehtäviini kuuluvat messut, hartaudet ja toimitukset, kaikki papin perinteiset työt. Jumalanpalveluselämässä vastuullani on organisoida messuavustajien vapaaehtoista työtä ja koulutusta. Erityisesti vastaan seurakunnassamme hautaan siunaamisista. Jokainen toimitus on minulle kunniatehtävä.

Huolehdin seurakunnassa myös veteraanityöstä, sillä sieluni on läpikotaisin sinivalkoinen. Minulle isänmaallisuus on ennenkaikkea sitä, ettei kaveria jätetä, vaan huolehdimme toinen toisistamme - tämä on veteraanien henkinen ja hengellinen perintö, mutta myös diakoniatyön ydin - lähimmäisenrakkaus. Tätä veteraanipolven perintöä olen saanut toteuttaa niin Veteraanien perinnekerhossa, Vanajan varttuneet -kerhossa ja kuin myös diakoniatyössä yleisesti. Lisäksi olen mukana aikuistyössä, johon kuuluvat mm. Sarven lauluillat. Minut löytää myös Pappilan porinapiiristä, joka kokoontuu työhuoneessani Isopappilassa.

t. Anu-pappi

Ulla ja Antti Linnainmaan kodissa os. Trossitie 94

Vanajan varttuneet

Kaikille ja kaikenikäisille tarkoitettu iloisen yhdessäolon kerho!

Hämeenkyrön terveyskeskus

Jouluaaton hartaus