Kolmannen adventin messu ja lähetystilaisuus

Kolmannen adventin messu ja lähetystilaisuus Hämeenkyrön kirkko

Tänään syttyy kolmas adventtikynttilä.

Tässä messussa messukumppanina on Ev.-Lut Kansanlähetys. Saarnaajana on Arto Mäki-Kerttula Kansanlähetyksestä.

Messu on koko seurakunnan yhteinen juhla. Tässä messussa odotamme Jeesuksen syntymäjuhlaa yhdessä Johannes Kastajan kanssa. Johannes Kastaja oli Jeesuksen serkku, jonka Jumala lähetti saarnaamaan parannusta ja valmistamaan tietä Jeesukselle.

Messussa mukana Henna-Riikka Kivistö ja Sanna Loikas.

Messun jälkeen on kirkossa kirkkokahvit ja pieni lähetystilaisuus.

Tervetuloa!

kappalainen

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuorteilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Messu

Kynttilänpäivän messussa saamme seurata Jeesus-lapsen ja vanhan Simeonin kohtaamista temppelissä.

Olohuonemessu

Iltapäivän hetki Taivaan Isän kasvojen edessä.

Messu

ARMO - ansioton rakkaus minun osakseni!