Pelipaja

Pelipaja on tarkoitettu nuorille ja nuorekkaille lautapeleistä kiinnostuneille. Tilaisuus on maksuton.

Dominion, Menolippu, Carcassonne... mm. nämä ja monia muita uudempia ja vanhempia lautapelejä tarjolla hyvässä seurassa kahvikupin äärellä. Jos olet innokas lautapelien pelaaja tai haluat tulla katsomaan ja oppimaan lautapelien pelaamista, olet tervetullut tänne.

Seurakuntalainen

JuniorGospelSingers

Energinen varhaisnuorten kuoro 6-9lk:lle!

Hämeenkyrön kirkko, Torikadun Olohuone

Nuortenilta

Nuortenillassa saa hengen-ja ruumiinravintoa sekä hengaillaan ja jutellaan. Tänään nuortenilta alkaa kirkossa ylistyksen merkeissä ja jatkuu Torikadulla jatkojen merkeissä.

Ankkuri-ilta

Kaikille avoin parisuhdeilta, jossa ankkuroidutaan lujemmin parisuhteeseen ja etsitään yhdessä kumppanin kanssa keinoja sen hoitamiseen. Ilta sopii sekä aviopareille että seurusteleville pareille.