"Sydämeeni joulun teen" Joululaulujen ilta

Ravintola Sarvi, Kyröskoski

Tunnelmallinen, iloinen ja lämmin joululaulujen ilta Sarvessa! Tule mukaan hilpeään menoon!

Kauan odotettu ja kaivattu laulujen ilta tulee jälleen!

Jo kolmatta kertaa järjestämme lauluillan Sarvessa, tällä kertaa joulutunnelmissa. Esiintyjinä tutuksi tullut laulu- ja soitinyhtye Mamma, Pappi ja Papat.

Luvassa on ainutlaatuinen ja koskettava ilta; laulujen kautta koemme yhdessä joulun ilon ja herkkyyden. Mukaan saa tulla laulamaan tai kuuntelemaan. Laulujen lomassa Anu-pappi puhelee pieniä joulujuttuja.

Tule mukaan rentoon tunnelmaan, sellaisena kuin olet, ammentamaan adventin pimeyteen joulun valoa ja voimaa!

pappi

Aikuis-, lähetys-, diakonia- ja veteraanityön pappi ja toimituksista (erityisesti hautaukset) ensisijaisesti vastaava pappi

Täällä Hämeenkyrössä minut on jo opittu tuntemaan avoimena estetiikkona ja kulttuurin suurkuluttajana. Arvostan myös kaikkea vanhaa sekä perinteitä, mutta elän tässä ajassa. Huumorissani ja perusiloisessa luonteessani näkyvät karjalaisjuureni. Harrastan runoja, kirjallisuutta, teatteria, puutarhaa, ruokaa ja kodin hoitoa. Olen myös mukana monissa yhdistyksissä ja järjestöissä. Perheeseeni kuuluu mieheni ja hänen kaksi poikaansa, jotka ovat jo aikuisia.

Minua pappina kuvaa varmaan se, että aika usein minulle sanotaan: "Ei uskoisi, että olet pappi. Sinähän puhut ihan tavallisia asioita ja olet ihan tavallinen ihminen!" Ja oikeasti, niinhän me kaikki papit olemme :)

Olen ollut tässä seurakunnassa töissä vuodesta 2009. Työtehtäviini kuuluvat messut, hartaudet ja toimitukset, kaikki papin perinteiset työt. Jumalanpalveluselämässä vastuullani on organisoida messuavustajien vapaaehtoista työtä ja koulutusta. Erityisesti vastaan seurakunnassamme hautaan siunaamisista. Jokainen toimitus on minulle kunniatehtävä.

Huolehdin seurakunnassa myös veteraanityöstä, sillä sieluni on läpikotaisin sinivalkoinen. Minulle isänmaallisuus on ennenkaikkea sitä, ettei kaveria jätetä, vaan huolehdimme toinen toisistamme - tämä on veteraanien henkinen ja hengellinen perintö, mutta myös diakoniatyön ydin - lähimmäisenrakkaus. Tätä veteraanipolven perintöä olen saanut toteuttaa niin Veteraanien perinnekerhossa, Vanajan varttuneet -kerhossa ja kuin myös diakoniatyössä yleisesti. Lisäksi olen mukana aikuistyössä, johon kuuluvat mm. Sarven lauluillat. Minut löytää myös Pappilan porinapiiristä, joka kokoontuu työhuoneessani Isopappilassa.

t. Anu-pappi

Ankkuri-ilta

Haluatteko ankkuroitua lujemmin parisuhteeseen tai löytää keinoja sen hoitamiseen?

Sasin Toukola, Sasintie 20, Sasi

Kauneimmat joululaulut Toukolassa

Tule laulamaan yhdessä joululauluja!

Suuri Joulukonsertti

Perinteisessä seurakunnan työntekijöiden joulukonsertissa tänä vuonna mukana lisäksi Mini- ja JuniorGospelSingers, Heavenly Houseband sekä vierailevia solisteja.