Raamis -kaikille avoin raamattupiiri

Raamis -kaikille avoin raamattupiiri Torikadun Olohuone

Tule mukaan tutkimaan taivaallisen hyvää sanomaa rentoon ilmapiiriin!

Raamis on avoin raamattupiiri, jossa tutkitaan yleensä yksi luku kerrallaan Raamattua ja sitä mitä Taivaan Isä meille haluaa sanoa tähän päivään rohkaisuksi, neuvoksi ja virkistykseksi. Luku luetaan yhdessä, siitä keskustellaan ja vaihdetaan ajatuksia. Jokaisella voi olla asiaan annettavaa. On lupa olla myös ihan hiljaa ja kuunnellen seurata illan kulkua. Piiriin osallistujan ei tarvitse sitoutua tulemaan joka kerta. Tulla voi kun ehtii. Ota oma Raamattu mukaan, jos sinulla on. Jollei ole, Torikadulta löytyy. Iltaa ohjaavat vuorotellen tavalliset seurakuntalaiset, jotka tulevat tutuksi. Raamikseen ovat tervetulleita kaikenikäiset. Piiri kokoontuu joka maanantai lukuunottamatta 2.9., 9.9, 21.10. ja 11.11. Lisätietoa saa kysyä Järvisen Pirjon lisäksi Mattilan Kaisalta ja Luumin Päiviltä.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Kaikille avoin torstainen toimintapäivä Koskilinnassa Kyröskoskella

Perjantaikeidas

Perjantaikeitaat ovat vapaamuotoisia seurakunnan vapaaehtoisten järjestämiä aamukahvihetkiä perjantaisin klo 10.00-11.30 Torikadun Olohuoneessa. Aamuhetkessä on hartaus, vapaata seurustelua ja aamukahvit. Tervetuloa mukaan!

Ankkuri-ilta

Kaikille avoin parisuhdeilta, jossa ankkuroidutaan lujemmin parisuhteeseen ja etsitään yhdessä kumppanin kanssa keinoja sen hoitamiseen. Ilta sopii sekä aviopareille että seurusteleville pareille.