Junnu-ilta

Junnu-ilta Torikadun Olohuone

Kouluikäisten toiminnallinen ilta. Tuo kaverisikin. :)

Tykkäätkö pelailusta tai musiikista? Vai olisiko sinun juttusi ennemminkin kokkailu tai kädentaidot? Leffailta tai koko syksyn kestävä pöytäjääkiekkoturnaus? Junnu-illat suunnitellaan kouluikäisten omien toiveiden mukaan. Tule mukaan ja kerro oma ideasi. Illat on tarkoitettu 1-6-luokkalaisille. Illat ovat maksuttomia. Junnu-iltoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

*****

Junnu-iltoihin tarvitaan vapaaehtoisia aikuisia. Junnu-illassa käy noin 15-30 lasta. Olisi tärkeää että työntekijän lisäksi paikalla olisi muita aikuisia valvomassa järjestystä, pelikaverina ja juttukaverina. Halutessaan vapaaehtoiset aikuiset voivat ohjata toimintaa esim. leipomista tai askartelua. Jos haluat vapaaehtoiseksi niin ota yhteyttä Tuomakseen. Voit tulla mukaan yhdeksi kerraksi tai vaikka joka viikko, valintasi mukaan. :)

varhaisnuorisotyönohjaaja

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.

Perheiden aattohartaus

Matka joulun ihmeeseen kutsuu koko perhettä.

Sykkeen liikuntasali

Sählykerho 4-6 luokkalaisille