Joulu 39 -musiikillinen kirkkonäytelmä

Joulu 39 -musiikillinen kirkkonäytelmä Hämeenkyrön kirkko

Veteraaniemme muisto elää.

Tampereen Komediateatterin teatterinjohtaja Panu Raipia on kirjoittanut draamallisen kirkkokonsertin Joulu 39. Tunnin mittainen esitys kertoo koskettavasti yhden pienen perheen tunnelmia ajalta, jolloin suuri Neuvostoliitto julisti yksipuolisesti sodan pientä Suomea vastaan. Tekijät kunnioittavat esityksellä edeltävien sukupolvien panosta, kun maamme itsenäisyyttä koeteltiin.

Viinikan Filmi Oy:n sekä Ransu ry:n tuottama esitys nähdään Pirkanmaalla marras-joulukuun aikana lukuisissa kirkoissa. Esitys koostuu tutuista lapsuudenajan virsistä, hengellisistä lauluista, autenttisista kirjeistä sota-ajalta sekä hyvästä näyttelijäntyöstä. Näytelmän ydinperheen muodostavat näyttelijä-laulaja Petra Karjalainen (Äiti), näyttelijä-laulaja Aku Sajakorpi (Isä) sekä 8-vuotias Enni Leino (Maija). Näytelmän kertojana nähdään käsikirjoittaja Panu Raipia, joka on myös ohjannut esityksen. Säestäjänä toimii pianotaiteilija Dora Lukacs.

Liput            25,- ovelta

20,- ennakko Tampereen Komediateatterilta tai lippu.fi

Osa esityksen tuotosta lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen Ransu ry:n kautta.

Tervetuloa!

Ylistysilta

Ylistyslauluja, sanaa ja rukousta. Musiikissa Heavenly Houseband. Olet tervetullut mukaan!

Hämeenkyrön Terveyskeskus

Adventin musiikkihartaudet

Voimaa sekä virkistystä musiikin ja pienen sanan kautta!