KRITO-ryhmä

KRITO-ryhmä Kirkkoherranvirasto, Isopappila

Etukäteisilmoittautuneille kristillinen toipumisryhmä, josta välineitä tunteiden käsittelyyn

MITÄ ON KRITO?

Krito-työn eli kristillisen toipumistyön ydin on sielunhoidollinen luottamuksellinen vertaisryhmä, jossa voi kertoa omasta elämästään ja sen kipukohdista, kuunnella toisia ja rukoilla yhdessä ryhmänohjaajan ja ryhmäläisten kanssa. Kuulluksi tuleminen on arvokas ja hoitava kokemus. Työskentelylle antavat turvaa säännöt, joissa painottuvat luottamuksellisuus ja se, että kullakin on mahdollisuus käyttää yhtä paljon aikaa oman tarinansa kertomiseen. Ryhmässä ei neuvota toisia eikä mestaroida toisten elämää. Saat välineitä tunteiden tunnistamiseen, tunnustamiseen ja tasapainoisempaan tunne-elämään.

Hämeenkyrössä Krito-ryhmää ohjaavat koulutetut pitkään Kritoja ohjanneet Aila Keskinen ja Pauli Metsähonkala. Krito-ryhmä toimii Hämeenkyrön seurakunnan yhteydessä. Ryhmään otetaan 10 henkilöä, joka jakautuu kahteen pienempään osaksi iltaa.

Ilmoittautua voi suoraan Aila Keskiselle 27.9. mennessä puh. 0414405027.  Ryhmän alettua ei enää oteta uusia mukaan luottamuksellisuuden vuoksi.

Ryhmä kokoontuu 10 kertaa torstaisin alkaen 3.10. klo 18-20 Isopappilassa. Työkirjana käytetään Mirja Sinkkosen ja Paula Tähtisen kirjaa ”Lupa tuntea”. Sen voi ostaa ohjaajalta hintaan 25e. Ryhmä on maksuton.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Kotorinteen ruokala, Kirkkoahde 4

Kotorinteen seurakuntakerho

Diakoniatyön järjestämä kerhohetki sekä alueen asukkaille että lähistöltä tuleville. Hiljennytään, kahvitellaan ja rupatellaan. Tule mukaan!

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Kaikille avoin torstainen toimintapäivä Koskilinnassa Kyröskoskella

Perjantaikeidas

Perjantaikeitaat ovat vapaamuotoisia seurakunnan vapaaehtoisten järjestämiä aamukahvihetkiä perjantaisin klo 10.00-11.30 Torikadun Olohuoneessa. Aamuhetkessä on hartaus, vapaata seurustelua ja aamukahvit. Tervetuloa mukaan!