Surukotien ilta

Surukotien ilta Kirkkoherranvirasto, Isopappila

Avoin kaikille, elämäntilanteesta tai surusta riippumatta. Illassa myös infoa alkavasta sururyhmästä.

Surukotien ilta on avoin kaikille, elämäntilanteesta tai surusta riippumatta. Tarkoitus on tarjota pieni lepohetki arjen keskellä, tärkeän asian äärellä. Illassa saat myös tietoa alkuvuoden sururyhmästä. Lisätiedot diakoniatyöntekijä Suvituuli Messi, p. 044 72488 361.

diakoniatyöntekijä, lähetyssihteeri

Hanna ja Lauri Korpijaakolla os. Koivutie 7, Hämeenkyrö

Haukijärven kinkerit

Mukava yhdessäolon hetki!

Ankkuri-ilta

Kaikille avoin parisuhdeilta, jossa ankkuroidutaan lujemmin parisuhteeseen ja etsitään yhdessä kumppanin kanssa keinoja sen hoitamiseen. Ilta sopii sekä aviopareille että seurusteleville pareille.

Toukola, Sasintie 20

Sasin seurakuntakerho

Sasin seurakuntakerhon järjestää diakoniatyö. Siellä hiljennytään, kahvitellaan, rupatellaan vaihtelevan ohjelman merkeissä. Tervetuloa päiväsaikaan kotona olevat Sasista, Mahnalasta, Rokkakoskelta ja kauempaakin!