Rippikoulun aloitusjumalanpalvelus

Asiaa uskosta.

Jumalanpalvelus on koko seurakunnan yhteinen juhla. Tänään erityisesti toivotamme tervetulleeksi rippikoulutaipaleensa aloittavat. Mukana on iso joukko isosia, sekä musiikissa Tuomas Ukkonen, Mikkeli Kivimäki, Eelis Mäkipää ja Johanna Eränen. Liturgina Henna-Riikka Kivistö. Tervetuloa!

kappalainen

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuorteilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Kurjenmäkikoti, juhlasali

Pyhäinpäivän ehtoollinen

Ehtoollinen pyhäinpäivän tunnelmissa

Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus ja seppeltenlasku

Itsenäisen Suomen 102-vuotispäivää juhlistetaan Hämeenkyrön kirkossa jumalanpalveluksella ja sen jälkeen seppeltenlaskulla sankarihaudoilla.

Hämeenkyrön Veteraanitalo

Kauneimmat joululaulut ja ehtoollinen

Laulamme yhdessä kauneimpia joululauluja ja vietämme jouluista ehtoollishetkeä, tule joulutunnelmaan!