Jouluvaelluksen vapaaehtoisille info ja ilmoittautuminen

Jouluvaelluksen vapaaehtoisille info ja ilmoittautuminen Torikadun Olohuone

Haluaisitko vapaaehtoiseksi jouluvaellus-esitykseen? Tule saamaan lisäinfoa ja halutessasi ilmoittautumaan.

Tulisitko sinä vapaaehtoiseksi jouluvaellus-esitykseen? Jouluvaellus toteutetaan viikolla 50. Esityksiä on aamusta iltaan, mutta voit ilmoittautua esimerkiksi vain ilta-esityksiin tai aamuesityksiin, yhtenä tai monena päivänä. Vapaaehtoisia tarvitaan näyttelijöiksi, mutta myös käytännön tehtäviin. Tässä info-tilaisuudessa kuulet lisää erilaisista vapaaehtoisten tehtävistä ja voit halutessasi ilmoittautua vapaaehtoiseksi. Tuo mukaan myös kaverisi, joka saattaisi olla kiinnostunut vapaaehtoiseksi tulemisesta.

___

Jouluvaellus on näytelmä, jossa oppaan johdolla kuljetaan tapahtumapaikalta toiselle; Jerusalemin torilta Betlehemin pieneen talliin, joulun tähden alle.

Esitys sopii sekä aikuisille että lapsille. Kesto noin 30-45 minuuttia. Matka alkaa Isopappilan pihapiiristä ja päättyy Hämeenkyrön kirkkoon. Esitys on pääosin ulkona. Esityksessä kuljettavan matkan pituus on noin 300 metriä. Reitti ei ole esteetön.

diakoniatyöntekijä, lähetyssihteeri

Vapaaehtoistyön yhteyshenkilö

Olen Minttumaria ja työskentelen seurakunnassa noin kaksi päivää viikossa lapsi- ja perhetyössä. Toimin seurakunnassa vapaaehtoistyön yhteyshenkilönä, joten minuun voit olla yhteydessä jos haluat toimia vapaaehtoisena tai kysyä vapaaehtoisena toimimisesta. Teen myös muutaman tunnin viikossa someen ja nettisivuihin painottuvaa tiedotusta.

Opiskelin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin v.2004. Olen opiskellut myös kirjoittamista.

Perheeseeni kuuluu lisäkseni mies ja kolme alakoulu-ikäistä lasta. Yhdessä tykkäämme mm.pelata lautapelejä. Olemme muuttaneet Hämeenkyröön syksyllä 2005. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, luonto, luovat jutut, kirjoittaminen, kirjat, valokuvaaminen ja käsityöt.

Punainen Pirtti

Rukouspiiri

Rukouspiirissä rukoillaan ensisijaisesti Suomen ja erilaisten kristillisten kirkkojen sekä tarvittaessa myös henkilökohtaisten rukousaiheitten puolesta.

Perjantaikeidas

Avoin kohtaamispaikka kaikenikäisille

Jumesniemen koulun ruokala

Jumesniemen vanhemman väen kerho

Vanhemman väen kerho Jumesniemessä. Avoin kaikille.