Lapsiparkki

Lapsiparkki Torikadun Olohuone

Haluatko rauhassa siivota tai käydä kaupassa tai vaikka hetken omaa aikaa? Seurakunnan lapsiparkkiin torikatu 8 päiväkerhotiloihin voi tuoda 3 vuotta täyttäneet- korkeintaan ekaluokkalaiset lapset koko ajaksi tai osaksi aikaa. Hoitoaika on varattava etukäteen viimeistään saman viikon maanantaina ensi sijaisesti viestillä tai soittamalla Sari Kivimäelle p. 044-7248372. Lapsiparkki on maksuton.

Seurakunnan lapsiparkkiin torikatu 8 päiväkerhotiloihin voi tuoda 3 vuotta täyttäneet- korkeintaan ekaluokkalaiset lapset koko ajaksi tai osaksi aikaa. Lapsiparkissa touhutaan yhdessä leikkien, laulaen, askarrellen ja osallistuen pieneen hartaus-ja satuhetkeen mahdollisuuksien mukaan. Jos lapsi kaipaa välipalaa, vanhempi tuo sen mukanaan. Lapsiparkki on maksuton.

Lapsiparkissa lastenhoidosta vastaavat seurakunnan lastenohjaajat ja lapset ovat vakuutettuja hoidon ajaksi.