Naistenkahvila

Naistenkahvila Särkijärven leirikeskus

Naistenkahvilassa kouluttaja Merja Lehtinen: "Menetyksistä toivoon"

Tule mukaan hengähtämään arjesta ja juomaan kuppi kahvia Särkijärven leirikeskuksessa. Kupposen jälkeen kuulet Kansan Raamattuseuran kouluttajan Merja Lehtisen mietteitä "Menetyksistä toivoon". Suru voi raivata tietä uuteen ja menetykset voivat olla tienviittoina uusiin alkuihin ja pysähdyspaikkoina armoon. - Kenet kutsuisit mukaan tähän iltaan? Ilta on ilmainen, mutta lopussa kerätään vapaaehtoinen kahviaraha seurakunnan nimikkolähettien työlle.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Kirkkoherranvirasto, Isopappila

KRITO-ryhmä

Etukäteisilmoittautuneille kristillinen toipumisryhmä, josta välineitä tunteiden käsittelyyn

Raamis -kaikille avoin raamattupiiri

Tule mukaan tutkimaan taivaallisen hyvää sanomaa rentoon ilmapiiriin!

Ankkuri-ilta

Haluatteko ankkuroitua lujemmin parisuhteeseen tai löytää keinoja sen hoitamiseen?