Koko perheen kirkkoseikkailu

Koko perheen kirkkoseikkailu Hämeenkyrön kirkko

Miksi kirkossa on katto korkealla? Voiko siellä pötköttää lattialla? Voiko kirkonpenkissä leikkiä piilosta? Missä kirkkohiiri nukkuu yönsä? Asuuko pappi kirkossa ja kanttori urkujen sisällä? Miten kirkko kaikuu jos siellä huutaa lujaa? Jos rukoilee ihan hiljaa, kuka sen kuulee?

Tervetuloa koko perhe! Vapaa pääsy. Kirkkoseikkailussa mukana Henna-Riikka-pappi sekä lastenohjaajat Sari ja Inka.

kappalainen

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuorteilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Avoin perhekerho

Kaikille lapsiperheille avoin kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Sykkeen liikuntasali

Sählykerho 1-3 luokkalaisille

Pelaamisen riemua

Avoin perhekerho