Pelipaja

Pelipaja on tarkoitettu nuorille ja nuorekkaille lautapeleistä kiinnostuneille. Tilaisuus on maksuton.

Dominion, Menolippu, Carcassonne... mm. nämä ja monia muita uudempia ja vanhempia lautapelejä tarjolla hyvässä seurassa kahvikupin äärellä. Jos olet innokas lautapelien pelaaja tai haluat tulla katsomaan ja oppimaan lautapelien pelaamista, olet tervetullut tänne.

Seurakuntalainen

Raamattupiiri VT

Raamattupiiri VT (Vanha Testamentti) käydään läpi Vanhaa Testamenttia. Luetaan ja jutellaan. Tervetuloa kaikki Vanhasta Testamentista kiinnostuneet.

Raamattupiiri UT

Raamattupiiri UT (Uusi Testamentti) on tarkoitettu kaikille jotka ovat Uuden Testamentin sisällöstä kiinnostuneita. Luetaan Uutta Testamenttia kirja kerrallaan keskustellen ja erilaisia kommentaareja hyväksi käyttäen.

Rukouspiiri

Rukouspiirissä rukoillaan ensisijaisesti Suomen ja erilaisten kristillisten kirkkojen sekä tarvittaessa myös henkilökohtaisten rukousaiheitten puolesta.