Nuortenilta HUOM. kirkossa

Hämeenkyrön kirkko, Torikadun Olohuone

Nuortenillassa saa hengen-ja ruumiinravintoa sekä hengaillaan ja jutellaan.

Nuorteniltaan olet tervetullut jos olet nuori tai nuorekas ja haluat tulla. Siellä on lyhyt raamatunopetus, juttelua, lautapelien pelailua sekä tietysti kahvia tai teetä. Tilaisuus on maksuton.

Tänään nuortenilta alkaa kirkossa klo 19.00 ylistysiltana ja jatkuu jatkoilla Torikadulla n. klo 20.45 eteenpäin.

varhaisnuorisotyönohjaaja

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.

Koulu Yhtäri

Koulupäivystys

Koulupäivystyksessä tarjoillaan kahvia ja vastaillaan nuoriso- ja rippikoulutyötä koskeviin ajankohtaisiin kysymyksiin.

Punainen Pirtti

Raamattupiiri UT

Raamattupiiri UT (Uusi Testamentti) on tarkoitettu kaikille jotka ovat Uuden Testamentin sisällöstä kiinnostuneita. Luetaan Uutta Testamenttia kirja kerrallaan keskustellen ja erilaisia kommentaareja hyväksi käyttäen.

Punainen Pirtti

Rukouspiiri

Rukouspiirissä rukoillaan ensisijaisesti Suomen ja erilaisten kristillisten kirkkojen sekä tarvittaessa myös henkilökohtaisten rukousaiheitten puolesta.