STARTTI-ilta KRITOON

STARTTI-ilta KRITOON Kirkkoherranvirasto, Isopappila

Illassa saat tietoa kristillisestä toipumisryhmästä joka alkaa 3.10.

KRITO-RYHMÄ ALKAA HÄMEENKYRÖSSÄ!

MITÄ ON KRITO?

Krito-työn eli kristillisen toipumistyön ydin on sielunhoidollinen luottamuksellinen vertaisryhmä, jossa voi kertoa omasta elämästään ja sen kipukohdista, kuunnella toisia ja rukoilla yhdessä ryhmänohjaajan ja ryhmäläisten kanssa. Kuulluksi tuleminen on arvokas ja hoitava kokemus. Työskentelylle antavat turvaa säännöt, joissa painottuvat luottamuksellisuus ja se, että kullakin on mahdollisuus käyttää yhtä paljon aikaa oman tarinansa kertomiseen. Ryhmässä ei neuvota toisia eikä mestaroida toisten elämää. Saat välineitä tunteiden tunnistamiseen, tunnustamiseen ja tasapainoisempaan tunne-elämään.

Hämeenkyrössä Krito-ryhmää ohjaavat koulutetut pitkään Kritoja ohjanneet Aila Keskinen ja Pauli Metsähonkala. Krito-ryhmä toimii Hämeenkyrön seurakunnan yhteydessä. Ryhmään otetaan 10 henkilöä, joka jakautuu kahteen pienempään osaksi iltaa.

STARTTI-ILTA KRITOON on torstaina 26.9. klo 18 Isopappilassa, Yrjö-Koskisentie 6. Illassa ovat mukana ohjaajat ja seurakunnasta diakoni Pirjo Järvinen.

Siellä saat lisää tietoa Kritosta ja voit samalla jo ilmoittautua. Ilmoittautua voi myös suoraan Aila Keskiselle puh. 0414405027.

Ryhmä kokoontuu 10 kertaa torstaisin alkaen 3.10. klo 18-20 Isopappilassa. Työkirjana käytetään Mirja Sinkkosen ja Paula Tähtisen kirjaa ”Lupa tuntea”. Sen voi ostaa ohjaajalta hintaan 25e. Ryhmä on maksuton.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Myötätuuli-päivä on kaikille ja kaikenikäisille tarkoitettu. Myötätuulessa voi viettää koko päivän tai tulla mukaan vain osaksi päivää.

Kirkkoherranvirasto, Isopappila

KRITO-ryhmä

Etukäteisilmoittautuneille kristillinen toipumisryhmä, josta välineitä tunteiden käsittelyyn

Jumesniemen koulun ruokala

Jumesniemen vanhemman väen kerho

Vanhemman väen kerho Jumesniemessä. Avoin kaikille.