Naisten ja miesten yhteinen kahvilailta

Naisten ja miesten yhteinen kahvilailta Särkijärven leirikeskus

Naisten ja miesten kahvila kutsuu yhteen mielenkiintoisen aiheen äärelle. Vieraana Kaija ja Lari Junkkari ja aiheena "Ikä - muutakin kuin numeroita" Tule yhdessä tai yksin!

Naisten ja miesten yhteinen ilta alkaa kahvittelulla Särkijärven leirikeskuksessa. Illan alustajat kouluttajat ja teologit Kaija ja Lari Junkkari ovat julkaisseet kirjan ikääntymisen taidosta: "Ikä on muutakin kuin numeroita". Mitä iloa vuodet tuovat? Tästä me varmasti kuulemme. Tule mukaan yksin tai puolison tai ystävän kanssa.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Kirkkoherranvirasto, Isopappila

Pappilan porinapiiri

Kahvia ja keskusteluja!

Kirkkoherranvirasto, Isopappila

KRITO-ryhmä

Etukäteisilmoittautuneille kristillinen toipumisryhmä, josta välineitä tunteiden käsittelyyn

Raamis -kaikille avoin raamattupiiri

Tule mukaan tutkimaan taivaallisen hyvää sanomaa rentoon ilmapiiriin!