Perheiden ilta Särkijärvellä

Perheiden ilta Särkijärvellä Särkijärven leirikeskus

Toiminnallinen syksyn aloitus lapsiperheille. Ilmoittaudu viimeistään 3.9.2019!

Lapsiperheiden toiminnallinen syksynaloitusilta. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 3.9.2019

Luvassa mukavaa puuhaa sisällä ja sään salliessa myös ulkona, iltapalaa ja terveisiä Taivaan Isältä. Ilta on maksuton.

Tervetuloa!

lastenohjaaja

Olen Anne (Maria) . Toimin lastenohjaajana Hämeenkyrön seurakunnassa. Pidän kovasti lapsista ja heidän kanssaan on mukavaa touhuilla. Lapsityö on lähellä sydäntäni. Olen aiemmin tehnyt hoitoalan töitä mm. vanhusten, vammaisten ja lapsiperheiden parissa. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme poikaa (18v, 16v, ja 8v.) Perheemme on mukana aktiivisesti urheilutoiminnassa.

kappalainen

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuorteilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Avoin perhekerho

Kaikille lapsiperheille avoin kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Avoin perhekerho

Kaikille lapsiperheille avoin kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa :)

Avoin perhekerho

Kaikille lapsiperheille avoin kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.