Olohuonemessu

Tavallista rennompi ja yhteisöllisempi messu, keskustelua, yhdessä laulamista ja lopuksi kahvit. Olet lämpimästi tervetullut mukaan joukkoon :)

Olohuone-messu

on tavallisesti joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina Torikadun Olohuoneessa Kyröskoskella klo 15. Olohuone-messussa laulamme toivelauluja  Viiskielinen-laulukirjasta ja lauluja on useimmiten säestämässä työntekijöistä ja vapaaehtoisista koostuva porukka. Olohuoneessa ei ole urkuja, ja soittimina käytetään mm.kitaraa ja kosketinsoitinta.

Olohuone-messuun sisältyy yleensä mahdollisuus jakaa päivän teemasta nousseita ajatuksia muiden kanssa. Olohuoneessa on  esirukouslaatikko johon aiheen voi kirjoittaa lapulle. Messun jälkeen on tarjolla kahvit/mehut.

kappalainen

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuorteilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Messu

Voimia arkeen, lepoa ja ihana kahvihetki kirkossa! Messusta lähdet kotiin kuin uutena ihmisenä, tulee ammentamaan energiaa!

Ravintola Sarvi

Vielä on kesää!

Odotettu loppukesän ilta täynnä tunnelmaa ja koskettavia iskelmiä!

Pelipaja

Pelipaja on tarkoitettu nuorille ja nuorekkaille lautapeleistä kiinnostuneille. Tilaisuus on maksuton.