Vielä on kesää!

Vielä on kesää!

Ravintola Sarvi

Odotettu loppukesän ilta täynnä tunnelmaa ja koskettavia iskelmiä!

Monien seurakuntalaisten pyynnöstä järjestämme tänä vuonna vielä toisen laulujen illan yhteistyössä Ravintola Sarven kanssa. Tällä kertaa Laulu- ja soitinyhtye Mamma ja Papat esiintyvät Sarven piha-alueella loppukesän tunnelmissa. Illan aikana on luvassa koskettavia iskelmiä, joiden kautta sanoitetaan koko ihmiselämää, sen iloja ja suruja.

Illan esiintyjinä:

Solisteina Aarre Aalto, Jarmo Grek, Olli-Pekka Junttila ja Paula Perälä.

Jukka Hovila, koskettimet ja laulu

Raimo Mäensivu, kitara ja laulu

Kai Kouri, basso

Jussi Vuolukka, rummut

Tule kuuntelemaan rennossa seurassa hyvää musiikkia ja samalla kuulet pieniä elämänmakuisia kesäasioita pastori Anu Mätäsniemeltä. Mukana myös kirkkoherra Jorma Pitkänen. Pari laulua laulamme myös yhdessä.

Nyt kannattaa tulla, vielä on kesää jäljellä!

pappi

Aikuis-, lähetys-, diakonia- ja veteraanityön pappi ja toimituksista (erityisesti hautaukset) ensisijaisesti vastaava pappi

Täällä Hämeenkyrössä minut on jo opittu tuntemaan estetiikkona ja kulttuurin suurkuluttajana. Arvostan myös kaikkea vanhaa sekä perinteitä, mutta elän tässä ajassa. Huumorissani ja perusiloisessa luonteessani näkyvät karjalaisjuureni. Harrastan runoja, kirjallisuutta, teatteria, puutarhaa, ruokaa ja kodin hoitoa. Olen myös mukana monissa yhdistyksissä ja järjestöissä.

Perheeseeni kuuluu mieheni ja hänen kaksi poikaansa, jotka ovat jo aikuisia. Lisäksi vauhtia arkeemme tuovat karjalankarhukoiramme ja lenkkikaverini Tessu sekä manx-rotuinen kissamme Lumikki, joka mielellään haluaisi tassuillaan kirjoittaa tietokoneellani. Molemmat eläimet ovat mustavalkoisia :) Nykyisin Lumikilla on kaverina myös Typy ja Base -nimiset kissat, joita Lumikki pitää omina pentuinaan.

Minua pappina kuvaa varmaan se, että aika usein minulle sanotaan: "Ei uskoisi, että olet pappi. Sinähän puhut ihan tavallisia asioita ja olet ihan tavallinen ihminen!" Ja oikeasti, niinhän me kaikki papit olemme :)

Olen ollut tässä seurakunnassa töissä vuodesta 2009. Työtehtäviini kuuluvat messut, hartaudet ja toimitukset, erityisesti hautaan siunaamiset sekä tietenkin kaikki muut papin perinteiset työt. Jokainen toimitus on minulle kunniatehtävä.

Huolehdin seurakunnassa myös veteraanityöstä, sillä sieluni on läpikotaisin sinivalkoinen. Minulle isänmaallisuus on ennenkaikkea sitä, ettei kaveria jätetä, vaan huolehdimme toinen toisistamme. Tätä veteraanipolven perintöä olen saanut toteuttaa myös diakoniatyössä. Lisäksi olen mukana aikuis- ja lähetystyössä.

t. Anu-pappi

Raamis -kaikille avoin raamattupiiri

Tule mukaan tutkimaan taivaallisen hyvää sanomaa rentoon ilmapiiriin!

Vesajärven Vesala os. Vesajärventie 1710, Vesajärvi

Kesäinen lauluhetki

Laulamme yhdessä toivevirsiä Vesalan pihapiirissä!

Raamis -kaikille avoin raamattupiiri

Tule mukaan tutkimaan taivaallisen hyvää sanomaa rentoon ilmapiiriin!