Kouluikäisten kerhoihin ilmoittautuminen

ke 21.8. kello 18.00 - ke 28.8. kello 21.00

Kouluikäisten kerhoihin ilmoittautuminen

Alkaa 21.8. klo 18.00.

ILMOITTAUTUMISET

Alakouluikäisten sähly- ja kokkikerhoihin ilmoittautumiset alkavat keskiviikkona 21.8. klo 18.00 ja loppuvat 28.8. klo 21.

Kokkikerhoihin otetaan rajoitettu määrä osallistujia. Etusijalla ovat ne jotka eivät aiemmin ole seurakunnan kokkikerhossa olleet. Muuten kerhoihin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset kerhoihin ja lisätietoja tässä linkissä.

 

Junnu-iltaan ei tarvitse ilmoitautua etukäteen.


varhaisnuorisotyönohjaaja
Hollitie 2
39100 Hämeenkyrö

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.

 

Katso myös

ti 22.10. klo 16.00 -17.00

Sykkeen liikuntasali

Sählykerho 1-3 luokkalaisille

Pelaamisen riemua
ke 23.10. klo 17.30 -19.30

Torikadun Olohuone

Junnu-ilta

Kouluikäisten toiminnallinen ilta. Tuo kaverisikin. :)
ma 28.10. klo 16.00 -17.00

Sykkeen liikuntasali