Isoskoulutuksen startti Särkijärvellä

Isoskoulutuksen startti Särkijärvellä Särkijärven leirikeskus

Lähde mukaan isoskoulutukseen!

Tämän kesän riparilainen tai aiemmin riparin käynyt, lähde mukaan isoskoulutukseen. Särkijärvellä on perjantaina isoskoulutuksen info- ja aloitustilaisuus. Klo 18 ilta jatkuu kaikkien nuorten yhteisellä illalla, johon olet tervetullut mukaan :)

kappalainen

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuorteilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

varhaisnuorisotyönohjaaja

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.

Sykkeen liikuntasali

Punainen Pirtti

Raamattupiiri UT

Raamattupiiri UT (Uusi Testamentti) on tarkoitettu kaikille jotka ovat Uuden Testamentin sisällöstä kiinnostuneita. Luetaan Uutta Testamenttia kirja kerrallaan keskustellen ja erilaisia kommentaareja hyväksi käyttäen.

Punainen Pirtti

Rukouspiiri

Rukouspiirissä rukoillaan ensisijaisesti Suomen ja erilaisten kristillisten kirkkojen sekä tarvittaessa myös henkilökohtaisten rukousaiheitten puolesta.