Kouluunlähtevien siunaus

to 15.8. kello 18.00

Kouluunlähtevien siunaus Hämeenkyrön kirkko

Kirkkohetkessä laulamme ja leikimme yhdessä, siunaamme uusia koululaisia alttarin ääressä ja kuulemme Taivaan Isän terveisiä meille. Tervetuloa myös kummit ja perheet :)

Hei ekaluokkalaisten perheet! Kouluunlähtevien siunaaminen on
Hämeenkyrön kirkossa torstaina 15.8.2019 klo 18.
Kirkkohetkessä laulamme ja leikimme yhdessä, siunaamme uusia koululaisia alttarin ääressä ja kuulemme Taivaan Isän terveisiä meille.
Menossa mukana kasvatuksen pappi Henna-Riikka Kivistö, kerhojen puolelta tuttu lastenohjaaja Annemaria Ahola, kouluilla paljon näkyvä varhaisnuorisotyöntekijä Tuomas Ukkonen, sekä lastenkuorojakin ohjaava kanttorimme Sanna Loikas
Tervetuloa yksin, kaksin tai koko perheellä pyytämään koulutaivaltaan aloittaville Taivaan Isän siunausta! Voitte kutsua mukaan myös lapsen kummeja ❤️


kappalainen

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuorteilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.  

Katso myös

to 24.10. klo 9.00 -11.00

Torikadun Olohuone

Avoin perhekerho

Kaikille lapsiperheille avoin kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa :)
ma 28.10. klo 16.00 -17.00

Sykkeen liikuntasali

ti 29.10. klo 9.00 -11.00

Torikadun Olohuone

Avoin perhekerho

Kaikille lapsiperheille avoin kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.