Messu Hämeenkyrön kirkko

Seurakunnan yhteinen kokoontuminen. Olet tervetullut!

Rippileiri SJ3:n konfirmaatiomessu.

Kivistö Henna-Riikka, Ukkonen Tuomas, Välimäki Matti, Pitkänen Jorma, Märri Ari

----

Messu on koko seurakunnalle tarkoitettu yhteinen kokoontuminen, jossa kuulemme Jumalan sanaa, rukoilemme, laulamme ja saamme käydä yhteiseen ehtoollispöytään. Olet tervetullut mukaan vaikka et kuuluisikaan seurakuntaan.

Jos haluat mukaan toteuttamaan messuja, olethan yhteydessä kyseisestä messusta vastaavaan pappiin tai Anu Mätäsniemeen.

Ehtoollinen on erityinen anteeksiannon hetki, jossa Jeesus on luvannut itse olla läsnä. Ehtoolliselle voivat osallistua kaikki kastetut kirkon jäsenet. Lapsi voi saada vanhempiensa mukana ehtoollista, jos hänet on kastettu ja hän on saanut opetusta ehtoollisesta. Lapset voidaan myös siunata, jos heille ei anneta ehtoollista. Ehtoollinen on tarjolla jokaisessa messussa. Jos liikkuminen tai alttarille polvistuminen on sinulle hankalaa, voit nauttia ehtoollisen myös alttarikaiteen luona seisten. Ehtoollinen voidaan tuoda pyydettäessä myös luoksesi penkkiin.

kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja
Yrjö-Koskisentie 6
kappalainen

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuorteilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Seurakunnan yhteinen kokoontuminen. Olet tervetullut!

Hoivakoti Attendo Kyröskoski

Hartaus

Valoa, iloa ja voimaa Jumalan sanasta!

Kesäraamis

Kaikille avoin ryhmä tutkia ja tuumia