Messu Hämeenkyrön kirkko

Seurakunnan yhteinen kokoontuminen. Olet tervetullut!

Pitkänen Jorma, Loikas Sanna, Märri Ari

---

Messu on koko seurakunnalle tarkoitettu yhteinen kokoontuminen, jossa kuulemme Jumalan sanaa, rukoilemme, laulamme ja saamme käydä yhteiseen ehtoollispöytään. Olet tervetullut mukaan vaikka et kuuluisikaan seurakuntaan.

Jos haluat mukaan toteuttamaan messuja, olethan yhteydessä kyseisestä messusta vastaavaan pappiin tai Anu Mätäsniemeen.

Ehtoollinen on erityinen anteeksiannon hetki, jossa Jeesus on luvannut itse olla läsnä. Ehtoolliselle voivat osallistua kaikki kastetut kirkon jäsenet. Lapsi voi saada vanhempiensa mukana ehtoollista, jos hänet on kastettu ja hän on saanut opetusta ehtoollisesta. Lapset voidaan myös siunata, jos heille ei anneta ehtoollista. Ehtoollinen on tarjolla jokaisessa messussa. Jos liikkuminen tai alttarille polvistuminen on sinulle hankalaa, voit nauttia ehtoollisen myös alttarikaiteen luona seisten. Ehtoollinen voidaan tuoda pyydettäessä myös luoksesi penkkiin.

Karjalaisen Kansan messu

Musiikillinen ja koskettava elämysmatka karjalaiseen mielenmaisemaan!

Raamis -kaikille avoin raamattupiiri

Tule mukaan tutkimaan taivaallisen hyvää sanomaa rentoon ilmapiiriin!

Punainen Pirtti

Raamattupiiri VT

Raamattupiiri VT (Vanha Testamentti) käydään läpi Vanhaa Testamenttia. Luetaan ja jutellaan. Tervetuloa kaikki Vanhasta Testamentista kiinnostuneet.