Messu Hämeenkyrön kirkko

Seurakunnan yhteinen kokoontuminen. Olet tervetullut!

Rippileiri SJ2:n konfirmaatiomessu.

Kivimäki Mikkeli, Leppälä Susanna, Loikas Sanna, Pitkänen Jorma, Ylivakeri Paula, Mätäsniemi Anu

---

Messu on koko seurakunnalle tarkoitettu yhteinen kokoontuminen, jossa kuulemme Jumalan sanaa, rukoilemme, laulamme ja saamme käydä yhteiseen ehtoollispöytään. Olet tervetullut mukaan vaikka et kuuluisikaan seurakuntaan.

Jos haluat mukaan toteuttamaan messuja, olethan yhteydessä kyseisestä messusta vastaavaan pappiin tai Anu Mätäsniemeen.

Ehtoollinen on erityinen anteeksiannon hetki, jossa Jeesus on luvannut itse olla läsnä. Ehtoolliselle voivat osallistua kaikki kastetut kirkon jäsenet. Lapsi voi saada vanhempiensa mukana ehtoollista, jos hänet on kastettu ja hän on saanut opetusta ehtoollisesta. Lapset voidaan myös siunata, jos heille ei anneta ehtoollista. Ehtoollinen on tarjolla jokaisessa messussa. Jos liikkuminen tai alttarille polvistuminen on sinulle hankalaa, voit nauttia ehtoollisen myös alttarikaiteen luona seisten. Ehtoollinen voidaan tuoda pyydettäessä myös luoksesi penkkiin.

kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja
Yrjö-Koskisentie 6
pappi

Aikuis-, lähetys-, diakonia- ja veteraanityön pappi ja toimituksista (erityisesti hautaukset) ensisijaisesti vastaava pappi

Täällä Hämeenkyrössä minut on jo opittu tuntemaan estetiikkona ja kulttuurin suurkuluttajana. Arvostan myös kaikkea vanhaa sekä perinteitä, mutta elän tässä ajassa. Huumorissani ja perusiloisessa luonteessani näkyvät karjalaisjuureni. Harrastan runoja, kirjallisuutta, teatteria, puutarhaa, ruokaa ja kodin hoitoa. Olen myös mukana monissa yhdistyksissä ja järjestöissä.

Perheeseeni kuuluu mieheni ja hänen kaksi poikaansa, jotka ovat jo aikuisia. Lisäksi vauhtia arkeemme tuovat karjalankarhukoiramme ja lenkkikaverini Tessu sekä manx-rotuinen kissamme Lumikki, joka mielellään haluaisi tassuillaan kirjoittaa tietokoneellani. Molemmat eläimet ovat mustavalkoisia :) Nykyisin Lumikilla on kaverina myös Typy ja Base -nimiset kissat, joita Lumikki pitää omina pentuinaan.

Minua pappina kuvaa varmaan se, että aika usein minulle sanotaan: "Ei uskoisi, että olet pappi. Sinähän puhut ihan tavallisia asioita ja olet ihan tavallinen ihminen!" Ja oikeasti, niinhän me kaikki papit olemme :)

Olen ollut tässä seurakunnassa töissä vuodesta 2009. Työtehtäviini kuuluvat messut, hartaudet ja toimitukset, erityisesti hautaan siunaamiset sekä tietenkin kaikki muut papin perinteiset työt. Jokainen toimitus on minulle kunniatehtävä.

Huolehdin seurakunnassa myös veteraanityöstä, sillä sieluni on läpikotaisin sinivalkoinen. Minulle isänmaallisuus on ennenkaikkea sitä, ettei kaveria jätetä, vaan huolehdimme toinen toisistamme. Tätä veteraanipolven perintöä olen saanut toteuttaa myös diakoniatyössä. Lisäksi olen mukana aikuis- ja lähetystyössä.

t. Anu-pappi

Seurakunnan yhteinen kokoontuminen. Olet tervetullut!

Hoivakoti Attendo Kyröskoski

Hartaus

Valoa, iloa ja voimaa Jumalan sanasta!

Kesäraamis

Kaikille avoin ryhmä tutkia ja tuumia