Kesäinen lauluhetki Kalkunmäessä

Kesäinen lauluhetki Kalkunmäessä

Lauri Metsälän luona os. Kalkunmäentie 140

Laulamme yhdessä toivevirsiä!

Tervetuloa laulamaan toivevirsiä Kalkunmäen kesämaisemiin Sanna-kanttorin kassa. Anu-pappi puhuu kesätunnelmissa ja lukee runoja.

Kahvitus klo 13.00 alkaen, johon voi tulla oman aikataulun mukaan. Oma virsikirja ja kesämieli mukaan!

pappi

Aikuis-, lähetys-, diakonia- ja veteraanityön pappi ja toimituksista (erityisesti hautaukset) ensisijaisesti vastaava pappi

Täällä Hämeenkyrössä minut on jo opittu tuntemaan estetiikkona ja kulttuurin suurkuluttajana. Arvostan myös kaikkea vanhaa sekä perinteitä, mutta elän tässä ajassa. Huumorissani ja perusiloisessa luonteessani näkyvät karjalaisjuureni. Harrastan runoja, kirjallisuutta, teatteria, puutarhaa, ruokaa ja kodin hoitoa. Olen myös mukana monissa yhdistyksissä ja järjestöissä.

Perheeseeni kuuluu mieheni ja hänen kaksi poikaansa, jotka ovat jo aikuisia. Lisäksi vauhtia arkeemme tuovat karjalankarhukoiramme ja lenkkikaverini Tessu sekä manx-rotuinen kissamme Lumikki, joka mielellään haluaisi tassuillaan kirjoittaa tietokoneellani. Molemmat eläimet ovat mustavalkoisia :) Nykyisin Lumikilla on kaverina myös Typy ja Base -nimiset kissat, joita Lumikki pitää omina pentuinaan.

Minua pappina kuvaa varmaan se, että aika usein minulle sanotaan: "Ei uskoisi, että olet pappi. Sinähän puhut ihan tavallisia asioita ja olet ihan tavallinen ihminen!" Ja oikeasti, niinhän me kaikki papit olemme :)

Olen ollut tässä seurakunnassa töissä vuodesta 2009. Työtehtäviini kuuluvat messut, hartaudet ja toimitukset, erityisesti hautaan siunaamiset sekä tietenkin kaikki muut papin perinteiset työt. Jokainen toimitus on minulle kunniatehtävä.

Huolehdin seurakunnassa myös veteraanityöstä, sillä sieluni on läpikotaisin sinivalkoinen. Minulle isänmaallisuus on ennenkaikkea sitä, ettei kaveria jätetä, vaan huolehdimme toinen toisistamme. Tätä veteraanipolven perintöä olen saanut toteuttaa myös diakoniatyössä. Lisäksi olen mukana aikuis- ja lähetystyössä.

t. Anu-pappi

Vanhan hautausmaan kappeli

Kesäinen lauluilta

Laulamme yhdessä toivevirsiä! Ennen lauluhetkeä on mahdollista osallistua hautausmaakierrokselle klo 17.00!

Ulla ja Antti Linnainmaan koti os. Trossitie 94, Hämeenkyrö

Kesäpäivä Linnainmaalla

Tule viettämään kesäinen hetki Linnainmaan pihapiirissä!