Kesäraamis

Kesäraamis Torikadun Olohuone

Kaikille avoin ryhmä tutkia ja tuumia

Kokoonnumme yhteen tutkimaan vaihtuvien ohjaajien, Merjan, Jorman, Kirstin, Päivin, Leilan, Kaisan, Anna-Maijan ja Pirjon,  luotsaamina Johanneksen evankeliumia. Laulamme ja rukoilemme myös. Mehua ja keksiä tarjolla. Ota oma raamattu, jos mahdollista, mukaan. Voit tulla yhden kerrankin vain mukaan tai säännöllisesti. Kesäraamis on koolla joka kesäkeskiviikko toukokuun puolesta välistä elokuun puoleenväliin klo 18- n. 19.30 Torikadun Olohuoneella.

vastaava lastenohjaaja

Olen Merja Eloranta, vastaava lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Vastaavana lastenohjaajana olen toiminut elokuusta 2013 alkaen. Nimikkeeni mukaisesti vastaan seurakuntamme varhaiskasvatus- ja perhetyöstä.

Minuun voi ottaa yhteyttä lasten ja perheiden asioissa: päiväkerhot, perhekerhot, kesäkerhot ja perheleirit.

Olen ollut Jarin kanssa naimisissa jo kesästä 1986 ja aikuiset lapsemme Joonas ja Reeta ovat kauan sitten lentäneet kotipesästä ja mummoksi pääsin joulukuussa 2017. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Harrastan myös raamattupiiriä, musiikin kuuntelua ja palapelien kokoamista.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja
Yrjö-Koskisentie 6

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Kaikille avoin Myötätuuli-päivä

Kirkkoherranvirasto, Isopappila

Pappilan porinapiiri

Kahvia, keskustelua ja kohtaamisia!

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli