Kesäraamis

Kesäraamis Torikadun Olohuone

Kaikille avoin ryhmä tutkia ja tuumia

Kokoonnumme yhteen tutkimaan vaihtuvien ohjaajien, Merjan, Jorman, Kirstin, Päivin, Leilan, Kaisan, Anna-Maijan ja Pirjon,  luotsaamina Johanneksen evankeliumia. Laulamme ja rukoilemme myös. Mehua ja keksiä tarjolla. Ota oma raamattu, jos mahdollista, mukaan. Voit tulla yhden kerrankin vain mukaan tai säännöllisesti. Kesäraamis on koolla joka kesäkeskiviikko toukokuun puolesta välistä elokuun puoleenväliin klo 18- n. 19.30 Torikadun Olohuoneella.

Olen Merja Eloranta, lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Tein kuuden vuoden pätkän vastaavan lastenohjaajan töitä ja palasin perustyöhön syksyllä 2019. Syksystä 2018 olen ollut mukana myös aikuistyössä vetäen Ankkuri-iltoja pariskunnille.

Olen ollut Jarin kanssa naimisissa jo kesästä 1986 ja aikuiset lapsemme Joonas ja Reeta ovat kauan sitten lentäneet kotipesästä ja mummoksi pääsin joulukuussa 2017. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Harrastan myös raamattupiiriä, musiikin kuuntelua ja palapelien kokoamista. Luonnollisesti vietän paljon aikaa lapsenlapseni kanssa.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja
Yrjö-Koskisentie 6

Raamis -kaikille avoin raamattupiiri

Tule mukaan tutkimaan taivaallisen hyvää sanomaa rentoon ilmapiiriin!

Raamis -kaikille avoin raamattupiiri

Tule mukaan tutkimaan taivaallisen hyvää sanomaa rentoon ilmapiiriin!

Ravintola Sarvi

Vielä on kesää!

Odotettu loppukesän ilta täynnä tunnelmaa ja koskettavia iskelmiä!