Kesäperhekerho Torikadun Olohuone

Lapsiperheiden oma kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa!

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille omien vanhempien, isovanhempien tai muun läheisen aikuisen kanssa. Seuraa samassa elämäntilanteessa olevista, kaivattu lepohetki arkeen, mukavaa ohjelmaa, sopivasti sanomaa. Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, ja mukaan voi tulla myös kesken kauden. Tarjolla maksutonta aamupalaa (voileipää, kahvi/tee/mehu, keksi).

Perhekerhoon saa tulla jo odotusaikana.

Lue lisää perhekerhosta tästä linkistä.

vastaava lastenohjaaja

Olen Merja Eloranta, vastaava lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Vastaavana lastenohjaajana olen toiminut elokuusta 2013 alkaen. Nimikkeeni mukaisesti vastaan seurakuntamme varhaiskasvatus- ja perhetyöstä.

Minuun voi ottaa yhteyttä lasten ja perheiden asioissa: päiväkerhot, perhekerhot, kesäkerhot ja perheleirit.

Olen ollut Jarin kanssa naimisissa jo kesästä 1986 ja aikuiset lapsemme Joonas ja Reeta ovat kauan sitten lentäneet kotipesästä ja mummoksi pääsin joulukuussa 2017. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Harrastan myös raamattupiiriä, musiikin kuuntelua ja palapelien kokoamista.