Omaishoitajien leiripäivä

Omaishoitajien leiripäivä Särkijärven leirikeskus

Virkistyspäivä läheisestään huolehtivalle

Ilmoittaudu mukaan leirikeskuksessa pidettävään virkistyspäivään. Ohjelmassa tutustumista,  pientä puuhaa, ruokaa, kahvia, hiljaisuutta luonnon keskellä, saunomismahdollisuus. Mukana diakoniatyöntekijät Johanna Graeffe ja Pirjo Järvinen. Mukaan voi tulla omaishoidon tukea saavien lisäksi muuten läheisestään huolehtiva tai hiljattain omaishoitajan roolista poisjäänyt. Pirjolle ilmoittautuminen puh. 0447248362 tai pirjo.jarvinen@evl.fi 14.5. mennessä.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Tiekirkko Soi!

Musiikkihetkessä Rantamäen perheorkesteri. Klo 12.30 Kaisa Rantamäki esittelee Hämeenkyrön kirkkoa.

Kesäraamis

Kaikille avoin ryhmä tutkia ja tuumia

Lauluja valoksi ja voimaksi -konsertti

Hanna Ekola, laulu ja Virpi Salo, piano ja laulu.