Hartaudet Attendossa

Hartaudet Attendossa

Hoivakoti Attendo Kyröskoski os. Pohjantähdentie 12

Voimaa ja siunausta Jumalan sanasta

Hartaus klo 13.00 alakerrassa (Laakso) ja klo 13.30 yläkerrassa (Saaristo)

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia, tervetuloa myös Attendon asukkaiden omaiset viivähtämään hetki Jumalan kämmenellä!

kappalainen

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Messu

Messu on seurakunnan yhteinen kokoontuminen, jossa saamme tulla ehtoolliselle, saamme laulaa ja rukoilla yhdessä, sekä kuunnella Jumalan sanaa.

Punainen Pirtti

Nuorten raamattupiiri

Raamiksessa käydään läpi Raamattua keskustellen ja erilaisten kommentaarien valossa.

Punainen Pirtti

Nuorten rukouspiiri

Nuorten rukouspiirissä rukoillaan Hämeenkyrön, Suomen kristillisten kirkkojen ja oman seurakuntamme puolesta.