Vesajärven kultaisen iän, Sasin ja Jumesniemen kerhojen yhteinen kevätjuhla

ma 13.5. kello 12.00

Vesajärven kultaisen iän, Sasin ja Jumesniemen kerhojen yhteinen kevätjuhla Särkijärven leirikeskus

Diakoniatyön kerhojen kevätjuhla

Juhlaan kokoontuvat kerholaiset Vesajärveltä, Jumesniemestä ja Sasista. Kevätjuhlassa monipuolista ohjelmaa mm. musiikkivieraana Tuomas Ukkonen. Ennakkoilmoittautuminen kerhoissa.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

diakoniatyöntekijä, lähetyssihteeri

Vesala, Vesajärventie 1720

Vesajärven kultaisen iän kerho

Kaikille avoin kyläkerho.

Ruokala, Kotorinne, Kirkkoahde 4

Kotorinteen seurakuntakerho

Kotorinteen kerho kokoaa yhteen alueella asuvat, mutta tervetulleita ovat uudetkin lähistöllä asuvat ja toimintaa ja hartaushetkeä arjen keskelle kaipaavat.

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli