Kirkkoherran virkaanasettaminen - messu, keittolounas ja juhlat

su 12.5. kello 10.00

Kirkkoherran virkaanasettaminen - messu, keittolounas ja juhlat Hämeenkyrön kirkko

Messu kirkossa, jonka jälkeen juhla Koskilinnassa (Koskilinnankuja 3, 39200 Kyröskoski)

Kirkkoherran virkaanasettaminen messussa, jonka jälkeen syömme yhdessä keittolounasta ja nautimme juhlaohjelmasta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherra Jorma Pitkänen asetetaan virkaansa Hämeenkyrön kirkossa sunnuntaina 12.5. klo 10. Virkaanasettamisen toimittaa piispa Matti Repo avustajineen. Tervetuloa messuun ja sen jälkeen keittolounaalle ja juhlaan Koskilinnaan! (Koskilinnankuja 3, 39200 Kyröskoski)

kappalainen

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuorteilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja
Yrjö-Koskisentie 6

Tiekirkko Soi!

Musiikkihetkessä Rantamäen perheorkesteri. Klo 12.30 Kaisa Rantamäki esittelee Hämeenkyrön kirkkoa.

Päiväkeskus Aurinkorinne, Tunnelikuja

Hartaus

Valoa iloa ja voimaa Jumalan sanasta!

Lauluja valoksi ja voimaksi -konsertti

Hanna Ekola, laulu ja Virpi Salo, piano ja laulu.