Olohuonemessu

Olohuonemessu Torikadun Olohuone

Tavallista rennompi ja yhteisöllisempi messu, keskustelua, yhdessä laulamista ja lopuksi kahvit. Olet lämpimästi tervetullut mukaan joukkoon :)

Olohuone-messu

on tavallisesti joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina Torikadun Olohuoneessa Kyröskoskella klo 15. Olohuone-messussa laulamme Viiskielinen-laulukirjasta ja lauluja on useimmiten säestämässä työntekijöistä ja vapaaehtoisista koostuva porukka. Olohuoneessa ei ole urkuja, ja soittimina käytetään mm.kitaraa, cahon-rumpua ja kosketinsoitinta.

Olohuone-messuun sisältyy yleensä mahdollisuus jakaa päivän teemasta nousseita ajatuksia muiden kanssa. Olohuoneessa on  esirukouslaatikko johon aiheen voi kirjoittaa lapulle. Messun jälkeen on tarjolla kahvit/mehut.

kappalainen

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Ravintola Sarvi, Kyröskoski

Anna valo pimeään -lauluilta

Ilta täynnä tunnelmaa ja koskettavia iskelmiä

Pikkumessu

Pääsiäisviikon iloinen pikkumessu on täynnä kevään iloa ja valoa! Tule ammentamaan virkistystä ja hyvää mieltä sekä juhlimaan pääsiäistä!