Nuortenilta

Nuortenillassa voit viettää aikaa toisten nuorten kanssa, ollaan hetki Sanan äärellä, hengaillaan, pelaillaan ja nautitaan kahvia/teetä.

Toisinaan on mahdollisuus myös musapajailuun (silloin nuortenilta alkaa jo kuudelta) ja kokkailuun.

vt. kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Punainen Pirtti

Nuorten raamattupiiri

Raamiksessa käydään läpi Raamattua keskustellen ja erilaisten kommentaarien valossa.

Punainen Pirtti

Nuorten rukouspiiri

Nuorten rukouspiirissä rukoillaan Hämeenkyrön, Suomen kristillisten kirkkojen ja oman seurakuntamme puolesta.

Nuortenilta