Nuortenilta

Nuortenillassa voit viettää aikaa toisten nuorten kanssa, ollaan hetki Sanan äärellä, hengaillaan, pelaillaan ja nautitaan kahvia/teetä.

Toisinaan on mahdollisuus myös musapajailuun (silloin nuortenilta alkaa jo kuudelta) ja kokkailuun.

kappalainen

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Nuorten raamattupiiri

Raamiksessa käydään läpi Raamattua keskustellen ja erilaisten kommentaarien valossa.

Nuorten rukouspiiri

Nuorten rukouspiirissä rukoillaan Hämeenkyrön, Suomen kristillisten kirkkojen ja oman seurakuntamme puolesta.

Nuorten raamattupiiri