Lapsiparkki

pe 3.5. kello 12.15 - kello 14.45

Lapsiparkki Torikadun Olohuone

Ilmoittautuminen viimeistään lapsiparkkia edeltävänä maanantaina.

Seurakunnan lapsiparkki

Tarjoamme mahdollisuutta tuoda 3v täyttäneet, mutta korkeintaan ekaluokkalaiset lapset hoitoon esim. vanhemman oman menon ajaksi Torikatu 8 päiväkerhotiloihin.

Lapsiparkissa leikitään, lauletaan, pelaillaan, muovaillaan, piirrellään ja osallistutaan pieneen hartaus- ja satuhetkeen mahdollisuuksien mukaan. Jos lapsi kaipaa välipalaa, vanhempi tuo sen mukanaan. Lapsiparkki on ilmainen.

Lapsiparkissa lastenhoidosta vastaavat seurakunnan lastenohjaajat.

Hoitoaika on varattava etukäteen, viimeistään saman viikon maanantaina, soittamalla Merja Elorannalle p. 044 724 8374. Hoitoaika on joustava annettujen rajojen sisällä.


vastaava lastenohjaaja
Hollitie 2
39100 Hämeenkyrö

Olen Merja Eloranta, vastaava lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Vastaavana lastenohjaajana olen toiminut elokuusta 2013 alkaen. Nimikkeeni mukaisesti vastaan seurakuntamme varhaiskasvatus- ja perhetyöstä.

Minuun voi ottaa yhteyttä lasten ja perheiden asioissa: päiväkerhot, perhekerhot, kesäkerhot ja perheleirit.

Olen ollut Jarin kanssa naimisissa jo kesästä 1986 ja aikuiset lapsemme Joonas ja Reeta ovat kauan sitten lentäneet kotipesästä ja mummoksi pääsin joulukuussa 2017. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Harrastan myös raamattupiiriä, musiikin kuuntelua ja palapelien kokoamista.