Nuorten raamattupiiri

Punainen Pirtti

Raamiksessa käydään läpi Raamattua keskustellen ja erilaisten kommentaarien valossa.

Raamattupiiri on avoin kaikille, mutta ensisijaisesti tarkoitettu nuorille ja nuorekkaille Raamattuun tutustujille. Luemme Raamattua, keskustelemme siitä ja käytämme erilaisia kommentaareja päästäksemme jyvälle Raamatun salaisuuksista.

Miksi Jeesus kuoli, mitä synti on, mihin tarvitsen uskoa jne. Jos haluat päästä selville, mitä Raamatussa lukee tule paikalle.

Tilaisuus on maksuton ja kahvipannu on kuumana.

Anna-Maija ja Matti Frantsilan kodissa os. Osarantie 50

Järvenkylän - Kostulan - Särkijärven - Osaran Kinkerit

Mielenkiintoisia keskusteluja, hengellistä ravintoa, yhteislaulua ja kohtaamisia!

Nuorten raamattupiiri

Nuorten rukouspiiri

Nuorten rukouspiirissä rukoillaan Hämeenkyrön, Suomen kristillisten kirkkojen ja oman seurakuntamme puolesta.